НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Автобус на любовта тръгна из улиците на Пазарджик

Петък, 01 Януари 2016

От днес до края на „любовния”месец февруари, автобус от градския транспорт става посланик на любовта и доброто в Пазарджик. Инициативата е на обществения превозвач „ХебърБус”, а основни изпълнители на творческата част са възпитаниците на СОУ ”Георги Брегов”.

Основната ни цел е да внесем цвят и позитивизъм в ежедневието ни, след мразовитите януарски дни. Освен това, не по-маловажно е, че даваме възможност за изява на талантливите деца на Пазарджик! Автобусът на любовта ще се движи из улиците на областния град през целия месец, подвластен на Купидон.

      Това е първата подобна съвместна инициатива на транспортната фирма с младите таланти, които посрещнаха с ентусиазъм възможността да творят нестандартно. Учениците от осми и дванайсети клас с профилирано изучаване на рисуване, преобразиха автобуса по свой собствен дизайн, в началото на втория учебен срок.

      Училище „Георги Брегов”- гр. Пазарджик е единственото учебно заведение в региона, в което учениците изучават профилирано изобразително изкуство. Съвместната инициатива даде възможност на младите артисти да изразят своите творчески идеи и да ги споделят пред една толкова голяма аудитория, каквато са жителите и гостите на областен център като Пазарджик. НОВИНИ И СЪБИТИЯ


На Архангелова задушница автобусите по линия №14 ще се движат през час до обяд

Ноем. 03

Уважаеми пътници, в събота, на 4-ти ноември, е една от големите заду ...

Цялата новина