НОВИНИ И СЪБИТИЯ

„Слънчева Бесапара 2019“ спира градския транспорт за два часа

Петък, 07 Юни 2019

Уважаеми пътници,

във връзка с провеждане на деветото издание на фестивала на мажоретните състави „СЛЪНЧЕВА БЕСАПАРА 2019“, тази вечер ще бъде преустановено движението на обществения градски транспорт по бул.“България“ за времето от 17:00 до 19:30 часа.

Въвеждането на временните ограничения и промени в организацията на движението на ППС в централната градска част на Пазарджик се налагат заради предстоящото провеждане в този часови диапазон на дефилето на участниците в първата фестивална вечер. Те ще тръгнат от читалище „Виделина“ до сградата на Община Пазарджик и с това ще поставят началото на състезанието – със  състезателна категория марш - парад 100 метра с батон.

Освен за градския обществен транспорт за времето от 17:00 до 19:30 часа, частта от булевард „България“ заключена между кръстовищата с ул.“ Княз Александър Батенберг“, ул. „Виделина“ и ул. „Цар Иван Шишман“ ще бъде затворена за движение и за останалите МПС с цел обезпечаване на добър обществен ред, безопасност на гражданите и сигурност на движението в централната градска част по време на парадното дефиле.  НОВИНИ И СЪБИТИЯ


И тази година транспортна компания "ХебърБус" - в помощ на младите родители

Ян. 17

Ръководството на „Хебър Бус“ АД напомня на родителите, ч ...

Цялата новина

Празнично разписание в първия ден от новата година

Дек. 31

Уважаеми пътници, в първия ден на новата 2020 година автобусит ...

Цялата новина

Весели празници

Дек. 23

Скъпи съграждани, уважаеми бизнес партньори, колеги, нека предстоящи ...

Цялата новина