Реклама

Уважаеми търговци,

Бихме искали да представим на Вашето внимание промоционалните цени на рекламните услуги, предлагани от "ХЕБЪР БУС" – гр. Пазарджик. Само сега имате възможността срещу изключително изгодна цена да рекламирате бизнеса си чрез най-­голямата градска транспортна мрежа в Пазарджик, с маршрутна дължина на обслужваните линии над 134 км. Предлаганата от нас реклама ще Ви позволи да достигнете до огромен брой потребители, ползващи услугите на градския транспорт целогодишно, както и до всички граждани, движещи се по централните пътища, алеи, и крайни квартали на град Пазарджик.

Промоционалните цени на предлаганите от нас рекламни услуги са:

Рекламен банер на официалната страница на "Хебър Бус" АД - 70 лв.
Облепване на цял автобус с рекламни пана - цени от 300 лв.
Облепване на микробус с рекламни пана - цени от 150 лв.
Странично и задно залепване на рекламни стикери върху автобусите - цени от 70 лв./м2
Реклама в салона на автобуса - цени от 70 лв.
Реклама върху абонаментните карти (изработени от PVC) - цена за 1 бр. – 1.80 лв.
Реклама върху билбордове, разположени на ключови места в града - 240 лв.

Защо да рекламирате в "ХЕБЪР БУС" АД - гр. Пазарджик?

  • Всекидневно хиляди граждани ползват услугите на градския транспорт в Пазарджик. Всички те ще забележат Вашата реклама, което без съмнение е най-­бързият и достъпен начин за достигане до хиляди потребители на Вашите стоки или услуги. Освен тези, рекламата в градския транспорт има и много други предимства:
  • Висока Ефективност – "ХЕБЪР БУС" – гр.Пазарджик е единственият обществен транспорт в гр. Пазарджик с 14 градски линии, превозващ най-­голям брой пътници ежедневно. Всички наши клиенти, рекламиращи посредством нашата обществена услуга, постигат висока възвръщаемост. Причината за това е, че този тип реклама не e ограничена до определена група потребители, а е видима от всички.
  • Ниска Цена – с "ХЕБЪР БУС" можете да бъдете сигурни, че ще плащате най­-ниските възможни цени за Вашата реклама, поставена на топ позиция в града или на движещ се в града автобус.
  • Гъвкавост - ­ рекламата в "ХЕБЪР БУС" е много гъвкава, можете да променяте Вашите рекламни пана и послания за периода, избран от Вас, така че Вашата реклама да е винаги актуална с различните промоции, пазарни тенденции и сезони.

Нашият екип ще Ви помогне с подбора на изображение, ключови думи и професионалното изписване на рекламен текст. Ще Ви предложим стратегия, която ще Ви гарантира реални резултати и отлична възвръщаемост!

Отдел РЕКЛАМА: 089 99 99 866